Confessions of a shopaholic

Lees meer

Gerelateerde films

Lees meer

The Flock acteurs

Lees meer

Reviews

Lees meer

Vrouwen versieren

Hoe versier je een vrouw? Dat is een vraag waarop veel mannen niet direct een duidelijk antwoord hebben. Natuurlijk is het belangrijk dat je jezelf blijft en dat je vrouwen met respect moet behandelen, maar dan heb je nog geen date.. Hoe zorg je er nu voor dat je weet wat je moet doen om een date te krijgen en haar tijdens deze date weet te verleiden?

De eerste date tips

Een van de beste tips voor mannen tijdens de eerste date is: houd het kort! Ga 1 à 2 uur iets met haar drinken. Je kansen op een succesvolle date worden hierdoor drastisch vergroot. Door een kort afspraakje te hebben laat je direct aan haar zien dat je meer te doen hebt in je leven en je dus niet direct aan zal passen de vrouw die je net hebt ontmoet. Het kan bijvoorbeeld over komen alsof je zelf geen leven hebt, wat alleen maar onaantrekkelijk overkomt. Blijf tijdens deze date ten allen tijden relaxed en geef haar altijd een uitdaging!

Waardevolle tijd

Tijdens deze date laat je dus merken dat jouw tijd waardevol is en dat je alleen de belangrijkste dingen doet. Tijdens de eerste date is de date nooit het belangrijkste! Dit zijn namelijk jouw doelen en ambities. Tijdens deze date wil je alleen achterhalen of jullie bij elkaar passen. Stel tijdens de date dus vragen over haar passies en dingen die jij belangrijk vindt.

De kern

De belangrijkste dingen die je tijdens je eerste date dus moet doen zijn: leun achterover en ben relaxed, stel haar de voor jouw belangrijkste vragen en pas niet direct jouw leven aan dat van haar!