Kleding en verleiding

Lees meer

Flirten in de auto

Lees meer

Reviews

Lees meer

Gerelateerde films

Lees meer

The Love Boat

Het is voor velen nog een begrip in de geschiedenis van de tv, The love boat! Het was een populaire serie die vanuit Amerika naar Nederland over kwam. De VARA was in Nederland de eerste partij die The Love Boat uitzond. De serie was erg populair, speciaal voor iedereen die The Love Boat niet kent hebben we dit artikel opgezet om uit te leggen wat deze belangrijke serie in de geschiedenis precies was.

Serie

De serie van The Love Boat was veruit het meest populair. Het Speelde zich af op een groot cruiseschip dat de naam Pacific Princess droeg. In de serie wordt weergegeven hoe de bemanning en de passagiers verrassende romantische situaties beleven. De serie blijft interessant doordat er gebruik gemaakt wordt van meerdere verhaallijnen die elkaar deels kruisen. Nadat de serie in 1986 werd stopgezet werd er een film gemaakt

The Love Boat Film

Nadat de serie werd beëindigd werd de film The Love Boat Valentine Voyage uitgebracht in 1990. In de film wordt de boekhouder per ongeluk de chauffeur van een trio juwelendieven. De politie volgt de dieven, undercover, het schip op in een poging hen te arresteren. Het verhaal krijgt meerdere interessante verhaallijnen waardoor deze nog spannender wordt!

Sloop van het schip

Nadat de serie en de films waren stopgezet had het schip weinig bestaansrecht meer. Het lag twee jaar lang voor anker in Genua, omdat de kosten voor asbest sanering niet konden worden voldaan. Uiteindelijk is het schip voor 2,5 miljoen euro verkocht aan het Turkse bedrijf Cemsan. Zij zouden het schip gaan slopen. In augustus 2013 werd bevestigd dat het schip gesloopt ging worden, omdat de kosten voor renovatie te hoog waren.

Toch een keer de sfeer proeven van een cruise? Via portalen als Cruisevakantiesonline.nl kun je online de mooiste cruises boeken. Van een Middellandse zee cruise tot in het carraibisch gebied. Zelf wereldreizen zijn mogelijk in een cruiseschip. Voor elk budget is er wel iets beschikbaar.