Kerstfilms

Lees meer

Reviews

Lees meer

Cupid Forever

Lees meer

Date Dash

Lees meer

The Flock Acteurs

Of een film goed wordt bevonden door het publiek of juist niet, hangt vaak af van de acteurs die een rol hebben gekregen en hoe ze deze uitvoeren. Bij de film 'The Flock' is de combinatie van acteurs opvallend. Er spelen grote namen in mee, maar ook namen die nog amper filmervaring hebben. Dat het een bekende en zeer veel geziene film is geworden, is ook te danken aan de regisseur, de Hongkonger  Wai-keung Lau. Hij heeft in zijn carriere al zo'n 33 films geregisseerd, welke voornamelijk in de Aziatische markt erg succesvol waren. 

Bekende namen schitteren op set

De hoofdacteurs in The Flock zijn Richard Gere, Claire Danes en Avril Lavigne. Elke film liefhebber kent Richard Gere natuurlijk van zijn rollen in Pretty Woman (1990) en Hachi: a Dog's tale (2009). Ook in the flock laat hij zijn speciale talent weer zien. Een ietwat onbekendere actrice welke het decor van deze film mocht vullen, is Claire Danes. Deze New Yorkse dame ken je misschien van de film Les Misérables (1998) of The Terminator 3 (2003). Naast dat ze in films speelt, is ze ook in diverse Amerikaanse TV-series te zien.

Acteurs houden je geboeid

Een naam die zeker opvalt tussen de voorgenoemde cast is die van Avril Lavigne. We kennen Avril natuurlijk allemaal als stoere, punk meid. Maar niet in combinatie met film. Nummers als Sk8er Boi, Girlfriend en Complicated doen je waarschijnlijk meteen aan haar denken. Toch heeft ze ook als actrice talent, dat is in The Flock wel te zien. Samen hebben Richard Gere, Claire Danes en Avril Lavigne gezorgd voor een mooie film welke in het genre van Crime, drama en mysterie valt. Alle drie weten ze je helemaal in de film te trekken en houden ze je steeds geboeid.