Confessions of a shopaholic

Lees meer

Kerstfilms

Lees meer

Date Dash

Lees meer

Cupid Forever

Lees meer

Parfum en Liefde

Ruiken is een van de vijf zintuigen van de mens. Het speelt daarmee een belangrijke rol in het leven en de beleving van de mens. Het heeft effect op de beleving van bijvoorbeeld eten of op de sfeer in een ruimte. Door geur juist toe te passen kun je situaties beïnvloeden. Heb je als eens nagedacht wat een parfum kan doen voor de liefde en verleiding? In dit artikel verkennen we de mogelijkheden van geuren op het gebied van liefde en verleiden.

Liefde en verleiden

Liefde is een ongrijpbaar begrip dat voor veel mooie ontwikkelingen zorgt, maar ook voor twijfel. Liefde is er in verschillende vormen, in dit geval hebben we het over hartstocht, de drang om iemand aan je te verbinden en er de rest van het leven mee door te brengen. Verleiding is hier voor zowel mannen als vrouwen een belangrijk aspect in. Zo zijn het meestal de mannen die een vrouw verleiden om zich aan hen over te geven. En verleid de vrouw de man tot het herontdekken van de vrouw.

Geur en gevoelens

Geur is zonder twijfel een belangrijke factor binnen liefde en verleiding. Allereerst om dat een onprettige geur afkeer en afschuw opwekt. Maar geur heeft effect op een nog diepere verwerking. Geur kan je laten ontspannen of je de indruk geven dat een ruimte hygiënisch is. Geur kan daarmee ook verliefdheid en verleiding versterken, waardoor de hartstocht versterkt kan worden. Verschillende geuren roepen daarmee verschillende gevoelens op! Heb je wel eens van feromonen gehoord? Dit is een zeer geheimzinnige geurstof die vooral in de dierenwereld voor connectie door geur zorgt. Meer over dit onderwerp vind je op Feromonenx.nl.

Parfum

Met parfum heb je direct beheersing over de geur op je lichaam en in een ruimte. Het aansteken van  van een geurkaars of het spuiten van parfum is van invloed op de beleving in de omgeving. In een romantische situatie kun je gebruik maken van verleidelijk parfum, die in vele vormen te vinden is. Gebruik hiervan voldoende, maar niet te veel ook de natuurlijke geur van het lichaam is nodig om de persoonlijke verbinding te behouden. Op zoek naar de juiste geur en niet te veel betalen? Vergelijk online de prijzen van de vele parfums die er te bestellen zijn via shops als Onlineparfumerieshop.nl. Je hoeft dan nooit te veel te betalen voor een lekker geurtje.