Kerstfilms

Lees meer

Reviews

Lees meer

Vrouwen versieren

Lees meer

Confessions of a shopaholic

Lees meer

Kleding en verleiding

Het uiterlijk, het is een aspect dat voor velen erg belangrijk is. Het wordt ook wel omschreven als het visitekaartje aan de wereld. Over het algemeen zijn dames meer met uiterlijk bezig dan heren, maar tegenwoordig zijn ook heren steeds vaker bezig met het uiterlijk. Een belangrijk onderdeel van het uiterlijk is kleding, naast hygiëne, kapsel, make-up en gezichtsbeharing bepaald dit voor een groot deel de indruk die gemaakt wordt. Door de mogelijkheid online je kleding uit te zoeken is het ook nog eens heel gemakkelijk geworden. Kledingshops hebben altijd de laatste trends in kleding voor zowel dames als heren. Je weet dan zeker dat je er trendy bij loopt in de huidige mode.

Verleiding

Verleiding is een spannend begrip. Verleiding kan in veel situaties voorkomen, maar in dit geval praten we over de verleiding der liefde. Er zijn veel factoren die bijdragen aan verleiding, zo bespreken we in een ander artikel al geur, maar ook zelfvertrouwen en gedrag kunnen enorm bijdragen aan verleiding. Een andere, zeer belangrijke factor van verleiding is mode. Kleding, schoenen en accessoires kunnen enorm bijdragen aan verleiding.

Kleding

Voor zowel dames als heren kan kleding enorm bijdragen aan de verleiding die zij uitstralen. Er kunnen verschillende vormen van verleiding benaderd worden. Zo kan het er stoer, chique of seksualiteit uitgestraald worden. Voor heren werken stoere donkere kleren die perfect afkleden, een maatpak of smoking wordt door veel vrouwen als onweerstaanbaar omschreven. Mannen geven aan meerdere outfits verleidelijk te vinden. Opvallen is dat de schoen met hak +/- 10 cm veel wordt genoemd, ook cocktail jurkjes worden door veel mannen als verleidelijk bestempeld. Op het gebied van seksualiteit wordt door de mannen het sexy schoolmeisje als meest verleidelijk aangegeven.

Kleur

Naast de vorm van kleding is ook de kleur van invloed op het gevoel, zo straalt de kleur blauw zelfvertrouwen uit en wekt de kleur groen een bewust en milieuvriendelijk gevoel op. Dit kan ook gebruikt worden bij het opwekken van verleiding, zo wekt de kleur rood aantrekkelijkheid op. Er worden pikantere vragen gesteld, wanneer iemand rood in zijn kleren draagt. Wit straalt daarentegen maagdelijkheid en puurheid uit.