Cupid Forever

Lees meer

Flirten in de auto

Lees meer

Vrouwen versieren

Lees meer

Kleding en verleiding

Lees meer

Home Alone

De tijd rondom kerst wordt gekenmerkt door gezelligheid, knus, kaarsen, familie, eten en ontspannen. Het gaat erom dat je samen bent met degene waar je van houdt en je het lekker gezellig maakt. Buiten is het koud, dus binnen zorgt de open haard of een fleece deken voor gezelligheid en warmte. Genietend natuurlijk van de kerstboomkunst van dat jaar. Er gaat voor veel mensen niks boven een heerlijk avondje met het gezin op de bank, open haard aan, kopje warme chocomel of glaasje gluhwein en een goede familie film.

Een echte kerstklassieker onder de films

Een film die iedereen kent is Home Alone. Het is een echte Amerikaanse familie film met veel humor, welke door diverse tv stations jaar in, jaar uit, tijdens de kerst wordt uitgezonden. De verschillende delen van de film, welke erg gerelateerd is aan de kersttijd, worden dan van begin tot eind uitgezonden. Het is de perfecte film voor het bekijken met het hele gezin in de kerstvakantie. Zowel voor jong als oud blijft dit een leuke film. In totaal zijn er 5 home alone films uitgebracht.

Het alom bekende verhaal

De titel, Home Alone, doet al het een en ander vermoeden  waarover het verhaal zal gaan. De familie verlaat de stad tijdens de kerst en gaat op vakantie naar Parijs. Na een ruzie tussen de broertjes, wordt de jongste van de familie naar zijn kamer gestuurd. De volgende dag vertrekt de familie richting het vliegveld, maar ze vergeten de kleine Kevin. Kevin vind dit niet erg, pizza voor zichzelf, springen op het bed van zijn ouders, niks hoeven opruimen, heerlijk vind hij het. Tot dat er twee personen proberen in te breken. Door middel van vallen weet Kevin de inbrekers te verdrijven.  (bron: kerstmuziekfilms)