Date Dash

Lees meer

Kerstfilms

Lees meer

The love boat

Lees meer

Kleding en verleiding

Lees meer

Gerelateerde films

Tegenwoordig zijn er duizenden, misschien wel miljoenen films te bekijken. Al jaren lang worden er films gemaakt. Dit maakt het extra speciaal dat er bijna nooit films worden bedacht die veel op een andere lijken. Steeds weer opnieuw, bedenken de regisseurs en scriptschrijvers nieuwe scenario's. De creativiteit van deze mensen is enorm. Toch zijn er in de filmwereld vaak gerelateerde films. Een film is gerelateerd aan een andere film, als er bijvoorbeeld dezelfde acteurs in spelen of het genre van de film overeenkomt.

State of Play

Een gerelateerde film van The Flock is State of Play (2007). Hierin staat de samenwerking van een team van onderzoeksjournalisten met de politie detective centraal. Samen proberen ze de moord op de minnares van een congreslid op te lossen. Deze film zit vol met top acteurs zoals Russell Crowe, Rachel McAdams, Ben Affleck. State of Play valt net als The Flock onder het genre Drama/Mysterie.

Mr. Brooks

Een film welke ook aan The Flock kan worden gerelateerd, is Mr. Brooks (2007). Het is een Psychologische thriller over een man, Mr. Brooks, welke een alter ego heeft welke een moord-chaos karakter heeft waardoor Brooks wordt bestuurd. Het is een Crime/Drama/Mysterie film met bekende acteurs zoals Kevin Costner en Demi Moore.

Gone baby gone

Gone baby gone gaat over thee rechercheurs die de omgeving van Boston onderzoeken na de kidnapping van een meisje. Uiteindelijk leidt dit tot een crisis op zowel persoonlijk als professioneel gebied. De film is gebaseerd op een roman van Dennis Lehane. Het is een aan The Flock gerelateerde film, omdat beide films zich tot het Crime/Drama/Mysterie genre mogen rekenen. Ook Gone baby gone heeft het decor met grote namen gevuld. Niemand minder dan Morgan Freeman, Ed Harris en Casey affleck laten hun talenten zien in deze zeer bekende en goede film.