Reviews

Lees meer

Date Dash

Lees meer

Kleding en verleiding

Lees meer

The love boat

Lees meer

Confessions of a shopaholic

Een romantische comedie kan bij niemand in de kast missen en wanneer je ook nog gek bent van fashion dat is Confessions of a shopaholic helemaal de film voor jou. Confessions of a shopaholic is een echte meidenfilm dat als prima materiaal kan fungeren voor een leuke meidenavond. Neem daarbij de popcorn en frisdrank op de schoot en ben verzekerd van een gezellig avondje vol lachen, gieren en brullen.

Leuk verhaal

De hoofdpersoon in de film is Rebecca Bloomwood die in haar jeugd niet altijd de mooie kleding aankon die haar leeftijdsgenootjes wel allemaal hadden. Ze zag oudere vrouwen vaak de mooiste kleding kopen zonder er dan ook maar geld voor neer te leggen want het enigste wat zij deden was het 'magische pasje' de creditcard door de automaat halen. De droom voor Rebecca was dan ook om zo'n pasje in haar eigendom te krijgen zodat zij ook al die mooie kleding kon kopen. Deze droom is intussen verwezenlijkt in twaalfvoud want ze heeft maar liefst 12 van deze magische pasjes waardoor ze een schuld heeft van meer dan €16.000,-. Het zien van een hoge rekening geeft haar alleen nog maar meer reden om te gaan winkelen, want ze wilt het nare gevoel kwijt. 

Lukt het Rebecca?

Ze is werkzaam als een journaliste voor een tuinblad maar wilt natuurlijk van haar hobby een beroep maken door journaliste te worden bij een fashionblad. Het lukt Rebecca uiteindelijk om een sollicitatie te regelen bij een bekend blad maar eenmaal daar aangekomen blijkt de vacature al ingevuld te zijn. De tip die ze dan krijgt is om bij een financieel blad te gaan werken dat onderdeel is van het modeblad, het is wel niet zo leuk maar wel een mooie opstap. Naast de saaie teksten over financiën schrijft ze ook leuke fashion items onder een de naam van 'the girl in the green scarf'. De items zijn ontzettend geliefd en brengen Rebecca in allerlei leuke en nieuwe situaties.

Echte meidenfilm

De film Confessions of a shopaholic is een echte aanrader wanneer je een gezellige meidenavond hebt gepland. Veel meisjes maar ook vrouwen kunnen zich verplaatsen in het karakter van Rebecca, want geef nou toe, winkelen doet iedereen goed! Bekijk de film dus eens zelf en spreek jouw mening uit.